17.9 C
Malta
Cumartesi, Nisan 20, 2024
spot_img
spot_img

Sınavların üçte ikisi çevrimiçi yapılacak

15 Ocak 2022

Malta Üniversitesi, 24 Ocak’ta başlayarak 12 Şubat’a kadar sürmesi planlanan sınavların üçte ikisinden fazlasını çevrimiçi olarak yapacaklarını duyurdu.

Malta’da artan vaka sayıları ile karantinada olanların sayısının artmasıyla öğrencilerin yaptığı “sınavlar çevrimiçi olsun” çağrısı üniversite yönetiminden de kısmi karşılık buldu.

Malta Üniversitesi mevcut Covid-19 durumu nedeniyle karantina yükümlülükleri nedeniyle devamsızlıkların ortaya çıkardığı aksaklıkları en aza indirmek için aldıkları kararı duyurdu.

Üniversitelerinde üç hafta boyunca toplam 976 farklı sınav yapılacağını belirten üniversite yönetimi bu sınavların yaklaşık 700’ünün çevrimiçi yapılacağını açıkladı. Geri kalan sınavların kampüste yapılacağının belirtildiği açıklamada, karantina nedeniyle üniversiteye gidemeyen son sınıf öğrencilerine sınava girmek için özel bir oturum sağlanacağı da ifade edildi.

Üniversite ayrıca, tüm öğrencilerin sınavlarına girmelerini ve ilk dönem eğitim bölümlerini en az aksamayla tamamlamalarını sağlamanın yollarını ve araçlarını belirleme taahhüdünü de tekrarladı.

Lovin Malta

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz