18.9 C
Malta
Pazar, Mayıs 5, 2024
spot_img
spot_img

Scooter kazasında 20 yaşındaki Sırp başından ağır yaralandı!

23 Ağustos 2022

St Paul’s Bay’de 20 yaşındaki Sırp genç scooter kullanırken kontrolünü kaybetmesi sonrası geçirdiği kazada ağır yaralanarak Mater Dei Hastanesi’ne kaldırıldı.

St Paul Caddesi’nde dün akşam 22:30 sıralarında meydana gelen kazayla ilgili görgü tanıkları 20 yaşındaki scooter kullanıcısı gencin trafiğin akışına karşı gittiğini söyledi. Denize inen ara yolun köşesine çarparak yere düşen scooter kullanıcısının başından yaralandığı belirtildi.

Sağlık görevlilerinin müdahelesi sonrası sürücü ağır yaralı hastaneye kaldırıldı. Malta’da bir aydan daha kısa sürede bu basına yansıyan en az üçüncü e-scooter kazası.

St Julian’s’da geçtiğimiz 24 Haziran günü genç Türk kadın Sümeyve Uçmaz da geçirdiği kaza sonrası ağır yaralı hastaneye kaldırılmıştı. Yoğun bakımda geçen tedavinin ardından iyileşme yoluna giren Uçmaz’ın ailesi, “Scooter kullanımlarında kaskın zorunlu hale getirilmesi çağrısı” yapmıştı.

Uçmaz’ın ablası Meral Uçmaz, kask zorunluğunun getirilmesini istemiş “Kız kardeşiminki gibi gerçekten ölümcül kazaları önleyebilir. Eninde sonunda yapacaklarını biliyorum, ama umarım bunu yapmadan önce çok fazla insan incinmez” ifadelerini kullanmıştı.

Times Of Malta

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz