17.9 C
Malta
Cuma, Mayıs 3, 2024
spot_img
spot_img

Santa Luċija’da Uyuşturucu Operasyonu: 39 Yaşındaki Adam Tutuklandı

Santa Luċija’dan 39 yaşındaki Charlot Farrugia, polis tarafından yapılan operasyon sonucu kokain ve eroin bulundurmak suçundan tutuklandı. Farrugia, kefalet şartlarını ihlal ettiği iddiasıyla da yargılanacak.

Farrugia’nın, kefalet koşullarını ihlal ettiği ve kişisel kullanım için olmayan miktarda kokain ve eroin bulundurduğu belirtildi. Bu tutuklama, ayrı bir davada verilen kefalet şartlarını ihlal etmesi üzerine gerçekleşti.

Savcılar, sulh hakimi Claire Stafrace Zammit’in başkanlığında yapılan duruşmada, Farrugia’nın önceki davada ödediği 10.000 Euro’luk kefalet depozitosuna el konulmasını talep etti. Farrugia’nın savunma avukatları bu aşamada kefalet talebinde bulunmadı ve sanık tutuklandı.

Dava, avukatlar Francesca Zarb ve Franco Debono tarafından temsil edilen Farrugia aleyhine, müfettişler Alfred Mangion ve Kurtarıcı Baldacchino tarafından açıldı. Bu olay, Santa Luċija bölgesindeki uyuşturucu ile mücadelede önemli bir adım olarak görülüyor ve toplum güvenliğine yönelik ciddi bir müdahaleyi temsil ediyor.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz