14.9 C
Malta
Perşembe, Mayıs 2, 2024
spot_img
spot_img

Sahil Yolu’na geçici karavan parkı projesi askıya alındı!

13 Temmuz 2022

Naxxar Yerel Konseyi’nin Bahar ic-Caghaq’taki sahil yoluna yapılmak istenen geçici karavan park alanına itirazlarını dikkate alan hükümet projeyi askıya aldı.

Altyapı Malta tarafından Naxxar Sahil Yolu’na geçici karavan parkı yapılması için geçen yıl yaptığı başvuru askıya alındı.

Naxxar Belediye Başkanı Ann Marie Muscat Fenech Ademi, amatörce hazırlanan başvuruya mevcut hali ile onay vermediklerini belirterek gerekli altyapı için hiçbir planlama olmadığını ve projenin askıya alınmasını istemişti.

Turizm Bakanı Clayton Bartolo, bir Facebook gönderisinde Yerel Konsey ve Altyapı Bakanı Aaron Farrugia ile istişarenin ardından başvurunun askıya alındığını duyurdu.

Bakan Bartolo, projenin, arazi kullanımı konusundaki anlaşmazlıkları ortadan kaldıracak bütünsel bir plan üzerinde çalışabilmesi için askıya alındığını belirtti.

Projede elektrik, su, tuvalet ve duş gibi gerekli tesislerin nasıl olacağı gibi temel ayrıntıların dışarıda bırakıldığını hatırlatan Belediye Başkanı Adami, “Asla bir karavan sitesine karşı olmadık, ancak bu uygulama böyle bir sitenin gerekliliklerini dikkate almıyor” sözleriyle projenin askıya alınmasını istemişti.

Times Of Malta

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz