15.9 C
Malta
Pazar, Nisan 28, 2024
spot_img
spot_img

Ronaldo Messi derken ya Modriç?

13 Aralık 2022

Dünya kupasında yarı final mücadelesi Arjantin Hırvatistan maçı ile başlıyor. Futbolun oynamakta olan efsanelerinin son Dünya Kupasını izlerken turnuvanın başında Ronaldo, Messi, Neymar’dan hangisi derken; bugün oynanacak karşılaşma öncesi yorumum: Peki ya Modriç?

Dünya Kupası Finali’ne ismini ilk yazdıracak takım bugün Arjantin Hırvatistan maçı ile belli olacak. Kupanın ilk andan itibaren favorilerinden gösterilen Arjantin Suudi Arabistan yenilgisi ile başladığı grupları lider bitirmeyi başarmıştı.

Çeyrek Final mücadelesinde Neymarlı Brezilya’yı penaltılarla eleyen Hırvatistan Messili Arjantin karşısına çıkarken epey hazır görünüyor. Ünlü oyuncusu Perisiç, Neymarlı Brezilya’nın, Ronaldolu Portekiz’in elendiğini, Arjantin’in Messi için oynadığını aktararak “Biz de Modric için oynayacağız” ifadelerini kullandı.

Kupa Ronaldo için hiç beklediği gibi geçmezken Portekiz’in efsane golcülerinden Figo, Ronaldo’yu yedek tutan teknik yönetimi eleştirmişti.

Bugün Türkiye saati ile 22.00’da başlayacak maçta finale kalacak takım turnuva başlarken görüldüğü kadar bu maçta favori görülmeyen Arjantin mi olacak yoksa 37 yaşında Real Madrid’in vazgeçilmezi Modriçli Hırvatistan mı?

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz