17.9 C
Malta
Pazartesi, Mayıs 13, 2024
spot_img
spot_img

Pelin Kaya’nın ailesi: İntikam değil adalet istiyoruz!

20 Ocak 2023

Malta’da Pelin Kaya’yı “kasten öldürmek”le suçlanan Jeremie Camilleri’nin çıkarıldığı mahkemede tutuklanmasının ardından Pelin’in ailesi “İntikam değil adalet istiyoruz” açıklamasında bulundu. Pelin bugün akşam yaşamını yitirdiği yerde anılacak.

Gzira’da Çarşamba günü trajik şekilde hayatını kaybeden Pelin Kaya’nın ailesi katil zanlısı Jeremie Camilleri’nin yargılandığı mahkemenin çıkışında basına açıklamalarda bulundu. Mahkeme binası önünde tercüman aracılığıyla açıklamalarda bulunan Pelin’in amcası ve ablası kızlarını kaybeden anne ve babanın haberi öğrendikten sonra Malta’ya gelemeyeceğini söyledi.

Pelin’in hayallerini Malta’da yaşamak istediğini söyleyen ailesi geleceğinin ellerinden alındığını ifade ederek “sanığın yaptığı şeyi neden yaptığını bilmiyoruz” dedi.

İntikam değil adalet istiyoruz” şeklinde konuşan Pelin’in ailesi üzüntülerini paylaşan mesajlar ve yaşananları kınayan Maltalılara da teşekkürlerini iletti.

Aile katil zanlısının yakalayan polise ve ilgisi için Türk Büyükelçiliği’ne de teşekkür ederek davanın takipçisi olacaklarını vurguladı.

TVM

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz