16.9 C
Malta
Perşembe, Nisan 18, 2024
spot_img
spot_img

Pegasus’tan yurt dışı uçuşlarında yüzde 50 indirim kampanyası

6 Mart 2021 / Malta

Pegasus havayolları yurtdışına indirim kampanyası başlattı. Kampanyaya göre biletlerini Pegasus Mobil uygulama üzerinden alanlar, 6 Eylül – 27 Ekim 2021 tarihleri arasında yurt dışına vergiler hariç yüzde 50 indirimle uçacaklar.

Kampanyanın Geçerli Olduğu Hatlar: Yurt Dışı Uçuşları (Kıbrıs uçuşları ve aşağıda belirtilen hatlar kampanya kapsamında değildir.)

Kampanya İndirim Oranı: Vergiler hariç yüzde 50 İndirim (Vergiler ilgili tarifeli uçuşlar ile ilgili olarak seyahat gerçekleştirilen havalimanı/terminal işletmecisine geçerli tarifeler uyarınca ödenen yolcu servis ücreti veya benzer içerikli maliyet/vergi kalemlerini kapsar.)

Kampanyanın Geçerli Olduğu Satış Kanalı: Sadece Pegasus Mobil uygulamasından satın alınan biletlerde geçerlidir.

Ödeme adımına doğru ilerleyip, ilgili kampanyalar başlığı altındaki “Yurt Dışı %50 İndirim” butonuna tıklandığında, bilete söz konusu indirim yansıyacaktır.

Kampanyadan yararlanmak isteyen tüm misafirlerimizin Pegasus BolBol üyesi olması ve yolcu bilgileri girilirken her bir misafirimizin kendi Pegasus BolBol üyelik numarasını (üyelikte kayıtlı olan cep telefonu numarası) girmesi gerekmektedir.

Henüz Pegasus BolBol üyesi olmayan misafirlerimiz kampanya süresi içinde Pegasus BolBol üyesi olarak kampanya kurallarına uygun biletleme yaptıkları takdirde kampanyadan faydalanabilir.

Kampanyadan bebek yolcular (0-2 yaş) yararlanamaz. Kampanyadan çocuk misafirlerimiz ise 18 yaşından büyük bir üyemiz üzerinden bağlı üyelik oluşturarak faydalanabilir.

İndirim kapsamında düzenlenecek olan dış hat biletleri Süper Eko paket ücret içeriğini kapsar. Dış hatlarda Süper Eko paket dışındaki paketler için sadece bilet fiyatı üzerinden indirim uygulanacaktır. Bilet fiyatı üzerine eklenecek ek hizmetler (koltuk seçimi, yemek, bagaj gibi) ve paketler ayrıca ücretlendirilecektir.

Kaynak: Turizm Avrupa

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz