20.9 C
Malta
Pazar, Mayıs 5, 2024
spot_img
spot_img

Pegasus uçağında hareketli anlar: Yolcu “Uçağımı kaçırdım” diyerek görevlileri atlattı!

Pegasus Hava Yolları’nın İstanbul Sabiha Gökçen-Kazablanka seferini yapmak üzere hazırlanan uçakta, bir kadın yolcunun “uçağımı kaçırdım” diyerek görevlileri atlatıp uçağın içine girmeye çalışması hareketli anlara sebep oldu. Yolcu, güvenlik güçleri tarafından uçaktan indirilerek gözaltına alındı.

Sabiha Gökçen Havalimanı’nda akşam saatlerinde yaşanan olayda, Pegasus Havayolları’na ait PC-651 sefer numaralı uçak, Kazablanka seferi öncesi yolcu alımını tamamlamıştı.

Planlanan saat olan 19.50’de hareket etmesi beklenen uçağa son anda bir kadın yolcu, terminal kapısında bulunan ve bilet kontrolü yapan görevlileri atlatarak “uçağımı kaçırdım” diye bağırmış ve uçağın içine girmeye çalışmıştır.

Uçuş güvenliği ön planda tutulduğundan pilot, kalkıştan vazgeçmiştir. Görevli personel ve kabin ekibi, kadın yolcuyu uçaktan indirmek için ikna çabalarında başarılı olamamış ve polis ekiplerine yardım çağrılmıştır.

Kurallara uymayan yolcu, polis tarafından gözaltına alınmıştır. Bu olay nedeniyle Pegasus Havayolları’nın İstanbul-Kazablanka seferini yapan uçak, 2,5 saatlik bir rötarla 22.30’da Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkış yapabilmiştir.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz