18.9 C
Malta
Pazartesi, Nisan 29, 2024
spot_img
spot_img

Papa’nın ziyareti nedeniyle toplu taşıma güzergah ve saatlerinde değişiklik

30 Mart 2022

Malta’da otobüs güzergahlarında ve sefer saatlerinde değişiklikler yapıldı. Papa’nın Malta’da olacağı 2 ve 3 Nisan’da çeşitli yerlerde yolların kapanacağı, rota ve sefer saatlerinde değişiklik yaşanacağını belirten yetkililer Maltalıları uyardı.

Papa’nın Malta ziyaretinin ayrıntılarının belli olması ile Malta Toplu Taşımacılığı bir açıklama yaparak güzergahlarda ve sefer saatlerinde yaşanacak değişiklikler olacağını söyledi.

Malta Toplu Taşımacılığı, 2 Nisan Cumartesi ve 3 Nisan Pazar günleri otobüs sefer sıklıklarının artırılacağını ve Papa’nın ziyareti sırasında Gozo’da özel servislerin işletileceğini duyurdu.

2 Nisan Cumartesi ve 3 Nisan Pazar günü toplu taşıma araçlarının Valetta güzergahlarında artan sıklıkta çalışacağını ancak kapanacak yollar nedeniyle aksamaların olacağını belirterek bir dizi güzergah değişikliği yapılacağını duyurdu.

Toplu taşımacılıktan yapılan açıklamada, yolcuların seyahatlerini önceden planlamaları ve bu sapmalardan etkilenen yerlerde daha uzun yolculuk süresi öngörmeleri istendi.

Yetkililer tüm otobüs güzergahlarının saat 19.00’dan sonra normal şekilde çalışacağını ifade etti.

The Independent Malta

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz