İçeriğe geç
27 Ekim 2026, Salı22° Malta, Parçalı bulutluEuro/TL 55,58 düşüş %0,09Dolar/TL 49,78 yükseliş %0,07Euro/Dolar 1,12Gram altın 6.479,79 TL yükseliş %0,86

Paola’daki kazada motosikletli ağır yaralandı!

Paola’daki kazada motosikletli ağır yaralandı!
33 yaşındaki motosikletlinin Mater Dei Hastanesi’ne kaldırıldığı ve durumunun ağır olduğu bildiriloi

4 Nisan 2023

Paola’da meydana gelen trafik kazasıda otomobille çarpışan 33 yaşındaki erkek motosiket sürücüsü ağır yaralandı.

Polis kazanın Paola Vjal Sir Paul Boffa’da meydana geldiğini açıklarken Hintli ve Swiegi’de yaşayan 33 yaşındaki erkek motosiklet sürücüsünün Senglea’da yaşayan 21 yaşındaki bir gencin kullandığı otomobil ile çarpışıtığını bildirdi.

Sağlık ekiplerinin kaza yerinde ilk müdahalesini yaptıkları 33 yaşındaki motosikletlinin Mater Dei Hastanesi’ne kaldırıldığı ve durumunun ağır olduğu bildirilirken polisin kaza ile ilgili soruşturması devam ediyor.

Times Of Malta

Reşit Şahin

Malta Haber, Malta'da yaşayan Türkler için Malta, Türkiye ve Avrupa'dan haberleri Türkçe aktarır. Bir hata görürseniz bize yazın.

Yorum yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Günün Malta haberleri telefonunuzda

Malta Haber WhatsApp Kanalı'na katılın, önemli gelişmeleri ilk siz öğrenin.