16.9 C
Malta
Pazartesi, Nisan 29, 2024
spot_img
spot_img

Otomatlarda 7 günde 1 milyon boş şişe toplandı!

21 Kasım 2022

Malta’da içme kaplarının geri dönüştürülmesi için başlatılan otomatlarda bir haftada bir milyon boş şişe toplandı. Otomatların yetersizliği ve daha sık boşaltılması şikayetlerini dikkate aldıklarını belirten şirket yetkilileri daha fazla otomat kuracağını duyurdu.

İçecek kaplarından 10 Cent depozito alınmaya başlandığı Malta’da boş şişelerin iade edildiği ve 10 Cent depozitonun alınabildiği otomatlara ilgi çok yüksek oldu.

Otomatların lansmanının üzerinden geçen bir hafta içinde 1 milyon boş şişe toplandığını duyuran BCRS sosyal medyadan yaptığı paylaşımda“Boş kapları geri dönüşüme gönderme konusundaki katılımınız, Malta halkının adayı yarın daha yeşil hale getirme hırsının gerçek bir teyidi olarak cesaretle doldu!” ifadelerini kullandı.

Malta ve Gozo’nun tamamında 7 günde 40 tonluk boş kapların geri dönüşüme hazırlanmak için takas merkezinde ayrıştırılmaya başlandığını belirten şirket yetkilileri bazı bölgelerde daha fazla ters otomat makinesini piyasaya süreceğini ve lojistiği daha da geliştireceğini duyurdu.

Lovin Malta

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz