18.9 C
Malta
Çarşamba, Mayıs 15, 2024
spot_img
spot_img

Msida’da uyuşturucu operasyonunda dört kişi tutuklandı!

26 Ekim 2022

Msida’da polisin uyuşturucu kaçakçılığı ve kara para aklama suçlamasıyla yapılan operasyonda dört kişi tutuklandı. Polisin araç ve ev adreslerinde yaptığı aramada kokain kapsülleri ve nakit para ele geçirildi.

Polis dün sabah erken saatlerinde gerçekleştirdiği uyuşturucu operasyonunda 40 yaşındaki Pieta sakini bir adamın kullandığı aracın gözlemlenmeye başladığını bir süre sonra Msida’daki Triq Oscar Zammit’te aracın durdurularak arandığını açıkladı.

Araçta yapılan aramada kokain olduğundan şüphelenilen 102 kapsül ele geçirildi. Arama, kişiin Marsa’daki Triq Nicolo Isour’da bulunan ticarethanesinde de devam etti ve orada da kapsül ele geçirildi.

Operasyonda son olarak polis kişinin ev adresinde de arama yaptı. Burada birisi  29 diğeri 56 yaşında olan iki kişi tutuklandı. Evde yapılan aramada kokain olduğundan şüphelenilen daha fazla madde, tartı, silah ve mühimmat ile bir dizi cep telefonu ile 15 bin Euro nakit yakalandı.

Operasyonda dört kişinin tutuklandığı açıklanırken ele geçirilen 1 kilo 200 gram kokainin piyasa değerinin 95 bin Euro olduğu belirtildi.

TVM

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz