29.9 C
Malta
Cuma, Mayıs 17, 2024
spot_img
spot_img

Mqabba Havai Fişek Gösterisi 14 Ağustos’ta! 12.000’den Fazla Havai Fişek Atılacak!

14 Ağustos’ta Mqabba havai fişek gösterisinde 12.000’den fazla atış yapılacak!

Mqabba’nın ünlü Saint Mary Havai Fişek Fabrikası, yıllık Fireworks Spectacular gösterisini 14 Ağustos’ta düzenliyor. Bu yılki etkinlik, 12.000’den fazla havai fişek atışının gerçekleşeceği ve altı farklı bölümden oluşan bir görsel şölen sunacak.

“Tower of Rock” adı verilen ilk bölüm, binlerce havan topunun ve senkronize efektlerin 60 metre yüksekliğindeki “Tower of Light” adlı çelik yapı etrafında ateşleneceği, rock müziğinden ilham alan bir gösteri sunacak.

İkinci bölüm, Malta’nın geleneksel havai fişeklerinin farklı şekil ve renklerdeki gösterimini içerecek. Üçüncü bölüm olan “Pyro Thunder”, müzikle senkronize edilen geleneksel ‘beraq’ ve havai fişeklerine dayalı bir performans sunacak.

Dördüncü bölüm olan “Wheels of Fire”, yerden efektlerle tamamlanan renkli havai fişeklerle özgün bir görsel şov sunacak.

Büyük final, müzikle uyumlu büyük havai fişeklerle nefes kesen bir hava gösterisi ile sona erecek.

Etkinlik akşam saat 9.30’da Mqabba’nın Triq il-Konvoy ta’ Santa Marija (Mqabba çevre yolu) bölgesinde başlayacak. Oturma yerleri rezervasyonları https://ticketmonti.com/santamarija adresinden yapılabilir.

Ayrıca, etkinlikten birkaç saat önce, saat 18.30’da başlayan geleneksel Malta gün ışığı havai fişekleri gösterisini de izleme fırsatı bulabilirsiniz.

Ana gösteri olan 14 Ağustos’taki Fireworks Spectacular gösterisi dışında, 9 Ağustos’ta başlayan hafta boyunca çeşitli havai fişek gösterileri de yapılacak.

15 Ağustos’ta Meryem Ana’nın Göğe Kabulü Bayramı kapsamında saat 19.15’ten itibaren büyüleyici bir havai fişek gösterisi düzenlenecek. Geleneksel mermilerin ateşlenmesiyle birlikte renkli mermilerin sergileneceği bu gösteri, St Mary heykelinin önünde gerçekleşecek.

Etkinliği izlemeyi planlayanlar erken gelmeli ve saat 21.00’e kadar oturmalıdır. Mqabba’ya havaalanından Kirkop’a, Qormi’den Ħal Farruġ’a veya Siġġiewi’den Ta’ Kandja’ya üç farklı yol ile ulaşılabilir.

Marsa Park & Ride’dan Mqabba’ya gidiş-dönüş özel hizmet veren toplu taşıma araçlarını kullanarak etkinliğe rahatça ulaşabilirsiniz.

Daha fazla bilgi için www.facebook.com/santamarija veya  www.facebook.com/stmaryfireworksmqabba adreslerini ziyaret edebilirsiniz.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz