16.9 C
Malta
Pazar, Nisan 28, 2024
spot_img
spot_img

Mdina’daki Palazzo Falson, Sevgililer Günü’ne Özel Tur Düzenliyor

Mdina’nın tarihi güzelliklerinden Palazzo Falson Tarihi Evi Müzesi, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde ziyaretçilere özel bir deneyim sunuyor. Saat 14.30’da başlayacak “Müzede Sevgililer Günü” adlı etkinlikle, katılımcılara aşk temalı objelerin hikayelerini keşfetme fırsatı verilecek.

Etkinlik kapsamında, müzede sergilenen seçkin eserler üzerinden aşkın tarih içindeki yansımaları detaylı bir şekilde incelenecek. Bu özel tur, katılımcılara sarayın saklı köşelerini ve aşka dair gizli sırları ortaya çıkarma imkanı sunacak.

Tur sonrasında, misafirler müzenin çatısında düzenlenecek olan kokteyl ve atıştırmalıklar eşliğinde Mdina’nın büyüleyici manzarasının keyfini çıkaracaklar. Kötü hava koşullarında ise palazzonun yemekhanesinde içecek servisi yapılacak.

Katılım için ön rezervasyon gerekmekte olup, rezervasyonlar [email protected] e-posta adresinden veya 2145 4512 numaralı telefondan yapılabilecek.

Palazzo Falson Tarihi Ev Müzesi, Fondazzjoni Patrimonju Malti tarafından yönetilen, müzeler, yayınlar, sergiler ve etkinlikler aracılığıyla kültürel mirasın korunması ve tanıtılmasına katkıda bulunan kar amacı gütmeyen bir vakıftır. Etkinlik hakkında daha fazla bilgi almak için etkinliğin Facebook sayfasını ziyaret edebilirsiniz. Sevgililer Günü’nde tarih ve aşkın izinde unutulmaz bir deneyim için Mdina’daki bu özel tura katılın.

Kaynak: Times of Malta

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz