21.9 C
Malta
Pazar, Mayıs 5, 2024
spot_img
spot_img

MCAST Sanat Festivali KampuSajf Geri Dönüyor! Yerel Sanatçılara Çağrı!

Malta Sanat, Bilim ve Teknoloji Koleji (MCAST), APS Bank Malta ile iş birliği içinde, 23-28 Ağustos 2024 tarihleri arasında ikinci KampuSajf Festivali’ni düzenliyor.

KampuSajf Festivali, yerel sanatçıların çeşitli çalışmalarını sergilediği ve sanatın zenginliğini kutlayan dinamik bir yaz etkinliği. Festival, Malta’nın yerel sanat topluluğuna ve adadan çıkan sanat eserlerine odaklanarak tabandan gelen sanatı odağına alıyor. 2023 yılında düzenlenen ilk festivalden bu yana farklı alanlardan sanatçılara alternatif bir platform sunuyor.

Festivalin ilk üç günü Paola’daki MCAST kampüsünde, son iki günü ise Mosta’daki MCAST kampüsünün arkasındaki amfitiyatroda gerçekleştirilecek.

Kolej, festivale katılmak isteyen sanatçılara yönelik olarak 2024 KampuSajf Festivali için sanat eseri başvurularını açtı. Başvuruya performans sanatları, animasyon ve disiplinlerarası projeler gibi çeşitli yaratıcı alanlardan eserler katılabilir.

Başvurular 19 Nisan 2024 gece yarısı sona erecek. Başvurular organizatörler tarafından değerlendirilecek ve kararlar 19 Mayıs 2024’e kadar başvuranlara bildirilecek.

İlgilenen sanatçılar, başvurularını MCAST Etkinlik Departmanı’na [email protected] adresine gönderebilirler.

KampuSajf Festivali ve başvuru süreçleri hakkında daha fazla bilgi almak isteyenler MCAST web sitesini ve sosyal medya platformlarını ziyaret edebilirler.

Kaynak: Times of Malta

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz