16.9 C
Malta
Salı, Mayıs 7, 2024
spot_img
spot_img

Malta’da ücretsiz toplu taşımayı kullananlar 1.000 Euro hediye çeki kazanacak!

16 Kasım 2022

Malta’da 1 Ekim’den itibaren herkes için ücretsiz toplu taşımayı kullanan yolcular artık her ayın ikini Pazartesi günü yapılacak çekilişle 1.000 Euro’luk büyük ödülü kazanma şansına sahip olacak. Kasım itibariyle her 10 ücretsiz toplu taşıma yolculuğuna bir çekiliş hakkı verilecek.

Malta Toplu Taşıma, Ekim 2022’den itibaren herkes için ücretsiz olan toplu taşıma ile 5 milyondan fazla yolcunun seyahat ettiğini belirterek toplu taşımayı teşvik etmek için başlatılan büyük ödüllü bir çekilişin yapılacağını açıkladı.

Kasım ayından itibaren kişilerin yaptığı her ücretsiz 10 yolculuğun ardından kişiselleştirilmiş Tallinja kartlarına bir dijital biletin otomatik olarak üretilerek karta yükleneceğinin belirtildiği açıklamada üretilen dijital biletlerin Tallinja Uygulamasından görüleceği ifade edildi.

Bir katılımcının aylık olarak kazanabileceği dijital bilet sayısında bir sınırlama olmayacağının özellikle vurgulandığı açıklamada her ayın ikinci Pazartesi günü çekilişin yapılacağı ve kazananın Malta Toplu Taşıma ekibi tarafından aranarak genel bir bilgi sorusu sorulacağı belirtildi.
Kazanan soruyu doğru yanıtladıktan ve hüküm ve koşulları kabul ettikten sonra 1.000 Euro karşılığı One4All hediye çeki alacağı duyuruldu.

Ücretsiz toplu taşımayı kullanarak hem zaman, hem maliyetten tasarruf etmenin yanında bir ödül olarak da 1.000 Euro hediye çeki kazanmak için Malta’da toplu taşıma ne kadar çok kullanılırsa o kadar çok dijital bilete sahip olunabilecek.

Yarışma için şartlar ve ayrıntılı bilgi almak için şu adresi ziyaret edebilirsiniz: https://www.publictransport.com.mt/en/lottery

TVM

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz