17.9 C
Malta
Cumartesi, Nisan 27, 2024
spot_img
spot_img

Malta’da Sporu Kutlama Konferansı , 12-13 Ocak tarihlerinde Radisson Blu Resort ve Spa Golden Sands’da yapılacak

SportMalta, spor ve fiziksel aktivite alanındaki devlet kurumu, on yıl önceki Kunsill Malti għall-Isport’un dönüşümünden bu yana geçen on yılı kutluyor.

Bu yıl dönümü ve kurumun bu yıllar boyunca elde ettiği başarıları kutlamak adına çeşitli etkinlikler düzenlenecek. Bu etkinlikler kapsamında, ilişkili spor kuruluşları için bir dizi etkinlik gerçekleştirilecek.

İki günlük konferans, farklı paydaşları hedefleyecek ve yüksek düzeyde yerel ve uluslararası konuşmacılara sahip olacak.

Cuma sabahı düzenlenecek ilk oturum, beden eğitimi öğretmenlerinin, antrenörlerin ve gelecekteki öğretmenlerin öğrenci sporcularla ilişkilerine odaklanacak.

Cuma öğleden sonraki ikinci oturumda hedef kitle öğrenci sporcuların ebeveynleri olacak. Zorluklar, stres, zaman yönetimi ve diğer ilgili konular tartışılacak.

Cumartesi sabah düzenlenecek üçüncü ve son oturum doğrudan spor kuruluşlarıyla ilgili olacak. Bu oturumda, tesislerinde açık alanlar oluşturma, Avrupa Spor Haftası ve etkinliklerin sürdürülebilirliği gibi konular ele alınacak.

Yüksek düzeyde konuşmacılar arasında İrlandalı zihinsel sağlık savunucusu Barbara Brennan, World Rugby’den Greg Woods ve Jason Lewis, UEFA’dan Olivier Gudet ve Danimarka merkezli üst düzey mimarlık firması Gehl Associate’den Kanadalı mimar James Thoem bulunuyor.

Oturumların tümü deneyimli spor gazetecisi ve Malta Üniversitesi Pazarlama, İletişim ve Mezunlar Direktörü Pierre Cassar tarafından yönetilecek.

Ayrıca, Eğitim Bakanı ve Spor Bakanı Clifton Grima’nın açılış konuşması yapacağı konferansın son oturumunda, SportMalta Başkanı Omar Farrugia ile birlikte spor kuruluşlarına 3 milyon eurodan fazla yardım dağıtılacak.


Kaynak: sports.timesofmalta

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz