17.9 C
Malta
Salı, Nisan 16, 2024
spot_img
spot_img

Malta’da okullarda “Çifçilik Konuşalım” isimli yeni ders başlıyor!

8 Temmuz 2022

Malta’da 2022-2023 eğitim öğretim yılından itibaren okullarda Çiftçilik Konuşalım isimli yeni bir ders programı başlıyor.

Tarım, Balıkçılık ve Hayvan Hakları Bakanlığı, Eğitim, Spor, Gençlik, Araştırma ve İnovasyon Bakanlığı ile birlikte 2022-2023 eğitim öğretim yılından itibaren okullarda yeni bir eğitim programı için çalışmalara başladı.

Çiftçilik Konuşalım isimli programının amacının, gelecek nesillere yönelik gıda üreticilerinin önemli rolünü daha fazla eğitim ile geliştirmek ve çiftçiliği teşvik etme olduğu belirtildi.

Malta Departman Of İnformation (Malta Bilgi Departmanı) resmi Facebook sayfasından yapılan açıklamada tarım ve gıda üretimi sektöründe üretici, kooperatif veya işletmecilere de programın parçası olmaları için çağrı yapıldı.

Programa katılmak isteyen tarım ve gıda sektörünün tüm paydaşlarının en geç 22 Temmuz Cuma gününe kadar [email protected] adresine mail ile başvurmaları veya çalışma saatleri içerisinde 22924203 nolu numara ile iletişime geçmeleri istendi.ile iletişime geçilmesi belirtildi.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz