24.9 C
Malta
Salı, Mayıs 21, 2024
spot_img
spot_img

Malta Toplu Taşıma yaz için her gün 540 ek sefere başlıyor

11 Haziran 2022

Malta’da yaz sezonu ile birlikte ulaşımda artan talebi karşılamak için Malta Toplu Taşıma her gün 540 ek sefer düzenleyeceğini duyurdu. Yarından itibaren başlayacak ek seferlerle on beş güzergahta sefer sıklığı artırılacak.

Malta Toplu Taşıma 12 Haziran Pazar gününden itibaren, artan talebi karşılamak için yaz sezonu programına her gün 540 sefer ekliyor.

Armier, Lapsi, Ġnejna ve Blue Grotto dahil popüler plajlara ulaşmak için Valletta ve Mellieha arasındaki 49 Numaralı güzergahın Armier Körfezi’ne kadar uzatılacağı ve hafta sonları dahil her gün çalışacağı açıklandı.

Valletta ve Zurrieg arasındaki 74 numaralı rota, Blue Grotto’ya kadar; Siggiewi ve Bahrija arası 109 ve 109A numaralı rota, Lapsi Körfezi’ne; Mgarr ve Cirkewwa arasındaki 101 ve 101B numaralı rota, Gnejna Körfezi’ne uzatılacak.

Malta Transport ayrıca Sliema ile Bugibba arasındaki 212 numaralı rota, Bugibba ile Cirkewwa arası 221 numaralı rota dahil 12 ayrı güzergahta ise hafta içi ve hafta sonu yoğun saatlerde sefer sıklıklarının her 20 dakikada bir olacak şekilde düzenlendiğini de bildirdi.

Yaz için yapılan değişiklikler, ek seferler, güzergahlar ve sefer sıklıkları hakkında daha çok bilgi almak için Malta Puplic Transport adresini ziyaret edebilir ayrıca Tallinja uygulamasından güncel durumu kontrol edebilirsiniz.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz