Malta Dil Okulu – Inlingua School of Languages

Malta’daki Türk toplumunun sesi Malta Haber olarak dil okullarını okurlarımız için soruşturmaya devam ediyoruz.

Sliema’da faaliyet sürdüren 42 yıllık dil okulu Inlingua School of Languages, eposta ile kendilerine gönderdiğimiz sorulara aşağıdaki yanıtları verdi.

Hangi tür kurslar sunuyorsunuz?

Inlingua Malta, öncelikle İngilizce öğretmeye vurgu yapan bir okuldur. Genel İngilizce, İş İngilizcesi, Çocuklar için İngilizce (Junior İngilizce), Sınav Hazırlık ve Yaz Kampları gibi çeşitli kurslar sunuyoruz.

Ne kadar süredir faaliyette bulunuyorsunuz?

42 yıllık deneyimimizle, 1980 yılında adada kurulan ikinci dil okulu olmaktan gurur duyuyoruz.

Dil okulunuzu Malta’daki diğer okullardan ayıran nedir?

Dünya genelindeki en büyük dil okullarından biri olan inlingua international üyesi olarak, dünya genelinde binlerce kişinin dil öğrenme hedeflerine ulaşmasını sağlayan inlingua yöntemini kullandık. Odak noktamız, öğrencilerimizin daha iyi anlama imkanı sağlayan modern sınıflar sağlamaktır. Konumumuz, Malta’nın en popüler turistik destinasyonu olan Sliema’nın merkezinde bulunmaktadır. Bölge, barlar, restoranlar, mağazalar, eczaneler gibi çeşitli olanaklar sunar ve plaj sadece kısa bir 5 dakikalık yürüyüş mesafesindedir.

Ortalama sınıf mevcudunuz nedir?

Sınıf başına maksimum kapasitemiz 12 öğrenci olsa da, ortalama olarak sınıf başına 10 öğrenciye yer veriyoruz.

Öğretmenleriniz hangi sertifikalara/akreditasyonlara sahip?

Öğretmenlerimiz TEFL, CELTA ve DELTA niteliklerine sahiptir.

Sınıf dışında öğrencilere hangi etkinlikler ve geziler sunuyorsunuz?

Mevsime bağlı olarak değişen iç mekan ve açık hava etkinlikleri sunuyoruz. En popüler seçeneklerimiz arasında şunlar bulunmaktadır:

Plaj geziler

Valletta Şehir turu

Zeka oyunları seanslar

Bugibba’da görülmeye değer mekanlardan biri olan Akvaryum ziyaretleri

Bowling oyunlar

Rehberli müze turları

Yiyecek odaklı etkinlikler

Su sporları Ayrıca ekstra etkinliklerimiz de bulunmaktadır

Öğrencilere hangi konaklama seçeneklerini sunuyorsunuz?

Öğrenci kampüsleri, öğrenci daireleri, aile daireleri, ev konaklamaları, oteller ve hostel gibi çeşitli konaklama seçenekleri sunuyoruz.

Öğrencilerinizin güvenliği ve refahını nasıl sağlıyorsunuz?

Okulumuz, tüm öğrencilerimizin güvenliğini öncelikli tutan uzman bir ekip tarafından yönetilmektedir. Belirli alanların doğru kullanımı konusunda uyarılar yayınladık ve kaçınılması gereken tehlikeli yerleri belirledik. Ek olarak, personelimiz herhangi bir kaza durumunda müdahale etmek için ilk yardım eğitimi almıştır. Öğrencilerin bir sorunla karşılaşması durumunda, personelimiz mümkün olan en kısa sürede çözmek için çalışacaktır.

Derslerinizin ve konaklama seçeneklerinizin maliyeti nedir?

Ders ücretlerimiz haftalık 200 euro’dan başlamaktadır, ancak ücret, kursun türüne ve süresine bağlı olarak değişebilir. Benzer şekilde, konaklama maliyeti seçilen konaklama türüne göre değişmektedir

Potansiyel öğrencileriniz nasıl başvurabilirler?

Öğrenciler, www.inlinguamalta.com web sitemiz üzerinden veya [email protected] adresine e-posta göndererek çevrimiçi olarak başvurabilirler.