Malta Dil Okulu – Alpha School of English

Alpha İngilizce Okulu, Malta’nın kuzeyinde popüler bir deniz kenarı tatil beldesi olan St. Paul’s Bay’de 1991 yılında kurulmuştur. Okul, bankalar, posta ofisi, restoranlar, barlar, gece kulüpleri, sinemalar vb. gibi tüm olanaklara çok yakındır. Valletta başkent şehrine ve Malta’daki çoğu ilgi alanına doğrudan otobüs güzergahı üzerindedir. Ayrıca, genellikle adanın kuzeyinde bulunan Malta’nın kumlu plajlarına en yakın okuldur. Bölge, İngiliz turistler için güvenli ve çok popüler olup, öğrencilerin okul saatleri dışında İngilizce konuşmalarını dinleme fırsatı bulmalarını sağlar.

Okul yıl boyunca açıktır ve hem yetişkinlere hem de gençlere geniş bir İngilizce kursu yelpazesi sunar. Tüm departmanlarda – akademik, konaklama ve boş zaman – mükemmel bir üne sahibiz. Çeşitli ülkelerde birçok acentenin temsil ettiği orta büyüklükte bir okul olarak, uluslararası sınıflarımız öğrencilere birçok farklı arka plan ve kültürden öğrencilerle tanışma fırsatı sunar. Gerçekten, her yıl okulumuza 40’tan fazla farklı ülkeden öğrenci katılımı olmaktadır.

Yetişkinlerin çeşitli çalışma ihtiyaçlarına uygun bir dizi kurs sunuyoruz. Öğrenciler, İş Deneyimi / Evde Öğretim veya İş İngilizcesi Kursu gibi özelleştirilmiş bir kurs veya Genel İngilizce Kursu gibi daha temel bir kurs seçebilirler. Tüm uzun konaklamalı öğrencilere kurslarında indirimler sunulmaktadır.

Ayrıca, aslında yaz ve tatil sezonlarında müşterilerimizin çoğunluğunu oluşturan çocuklar ve gençlerle geniş deneyime sahibiz. Biz de öğrencilerimizin güvenliği ve denetimiyle ilgili temel sorumlulukları olan hevesli ve adanmış bir boş zaman / gezi personelimiz var. Yaz sezonunda, boş zaman departmanımız haftada 20’den fazla etkinlik düzenler.

Ortaklar / müşterilerimize, Alpha Okulu‘ndaki tüm öğrencilerin, eğitim ve sosyal açıdan değil sadece İngilizce Dil Kursu ve konaklamalarıyla ilgili değil, özellikle kişisel güvenlikleri ve refahları açısından iyi ellere teslim olacaklarını temin ediyoruz.

Alpha School of English’in konaklama seçenekleri için lütfen tıklayınız.

Alpha School of English’in İngilizce kurs ücretleri hakkında yarıntılı bilgi almak için lütfen tıklayınız.