18.9 C
Malta
Cuma, Mart 29, 2024
spot_img
spot_img

Küçük Avrupa Devletleri Oyunları bu yıl Malta’da düzenleniyor!

13 Mayıs 2023

Malta Olimpiyat Komitesi bu yıl Malta’da düzenlenecek olan Küçük Avrupa Devletleri Oyunları’nda Malta’yı temsil edecek oyuncuları açıkladı. Oyunlar 29 Mayıs 4 Haziran tarihleri arasında yapılacak.

Malta Olimpiyat Komitesi (MOC) bu yıl Malta’da düzenlenecek olan Games Of The Small States Of Europe 2023 (Küçük Avrupa Devletleri Oyunları) oyunlarında Malta’yı temsil edecek milli takımın isimlerini açıkladı.

29 Mayıs’tan itibaren başlayacak olan oyunlarda madalya sahibi deneyimli oyuncuların yanında ilk kez kendisini gösterme fırsatı bulacak genç oyuncular da yer alıyor.

Judo’da Katryna Esposito, Tenis’te Francesca Curmi ve Elaine Genovee, atletizmde Matthew Galea Soler gibi madalyalı sporcuların yer aldığı takımda ilk kez takım kaptanı konsepti benimsenecek.

Deneyimli sporcu Olympian Eleanor Bezzina Milli Takım kaptanı olarak bu oyunlarda yer alacak.

29 Mayıs 4 Haziran tarihleri arasında yapılacak olan oyunlar için daha fazla bilgi ve sporculara dair bilgilere https://gssemalta2023.mt/gsse-team-malta-contingent-announced/?fbclid=IwAR3eL6WK-u4R1UjT-swOme3Ilbx8L40MmCRCvlflb80080FW7Sq-pxkJmA8 adresinden ulaşılabilir.

GsseMalta

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz