15.9 C
Malta
Cuma, Mayıs 3, 2024
spot_img
spot_img

Kitap festivali ‘Kampus Kotba’ 23 Mart’ta başlıyor

25 Şubat 2022 

Malta’nın kitap festivallerinden Kampüs Kitap Festivali’nin dokuzuncusu 23-25 Mart arasında Malta Üniversitesi’nde gerçekleşecek. Festivalde 2019 Avrupa Birliği Edebiyat Ödülü sahibi İrlandalı yazar Jan Carson festivale onur konuğu olarak katılacak.

Ulusal Kitap Konseyi, Malta Üniversitesi tarafından bu yıl dokuzuncusu düzenlenen Kampüs Kitap Festivali (Kampus Kotba)  rekor sayıda köklü yayıncı ve kitapçıyı ağırlayacak.

Malta Üniversitesi’nde 23-25 Mart tarihlerinde yapılacak Kampüs Kitap Festivali 2022’de bu yıl gerçekleştirilen işbirliği ile İlk kez katılacak olan Mallia & D’Amato Kitapçısı, dünya kurgu ve şiir kitaplarından oluşan seçkilerini sergileyecek.

Malta Üniversitesi’nin bilimsel yayıncısı Malta University Press’in Malta ve Akdeniz’e özel olarak odaklanan hakemli akademik çalışmaları ile katılacağı festivalde yakın zamanda kurulan Marvelous Malta da Malta’nın doğal güzelliğini sergileyen bir dizi fotoğraf kitaplarını ziyaretçilerinin beğenisine sunulacak.

Ulusal Kitap Konsey ve Malta Yaratıcı Masa (Creative Europe Desk) işbirliğiyle 2019 Avrupa Birliği Edebiyat Ödülü (EUPL) sahibi İrlandalı yazar Jan Carson festivalin onur konuğu olarak katılım sağlayacak.

İrladalı yazar Carson bir kitap kulübü oturumu sonrasında festivali ziyaret edenlerle sohbette de bulunacak. Kitap sunumları, panel ve tartışmalar yanında yerel ve uluslararası yazarlarla röportajları da içeren etkinliğin programı önümüzdeki günlerde yayınlanacak.

Times Of Malta

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz