19.9 C
Malta
Cuma, Mayıs 3, 2024
spot_img
spot_img

Kirkop tünellerinde trafik akışında değişiklikler yapıldı!

28 Ocak 2023

Kirkop üst geçit projesinin başlamasıyla havalimanından ayrılanlar veya Hal Far tarafından gelenler Kirkop tünellerini ve döner kavşağı kullanmadan doğrudan yeni alt geçidi kullanarak Luqa’ya doğru gidebilecek.

Altyapı Malta önümüzdeki haftanın ortasına kadar havalimanı çevresindeki trafik operasyonlarında dört değişiklik gerçekleşeceğini duyurdu. Bugünden itibaren devreye girecek değişiklikle havalimanı girişlerinde artık Vjal I-Avjazzjoi’den alt geçide girmeye gerek kalmadan Trip il Karwija’yı kullanacak.

Mimar Anton Zammit değişikliklerin Kirkop Tünellerinden çıkan herkesi etkileyeceğini çünkü geçici olarak üst geçidi kullandıklarını duyurdu.

Üst geçit çevresinde çalışmaların devam etmesi nedeniyle üst geçidin kalıcı olarak ters akış yönüne doğru kullanılacağını belirten Mimar Zammit Kirkop’tan çıkıp havalimanı döner kavşağı çevresinden Luqa’ya gidenler için önemli arterin ise açık kalacağını bildirdi.

Malta Altyapısı projenin tamamının tamamlanması için Wjal I Avjazzjoni’nin bir kısmını kapatmak gerektiğini bunun zorunlu olduğunu belirterek projenin Nisan sonuna kadar tamamlanmasının beklendiğini açıkladı.

TVM

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz