24.9 C
Malta
Perşembe, Mayıs 16, 2024
spot_img
spot_img

Katil zanlısı erkek Lawrence Abina, Rita Ellul cinayetini itiraf etti

12 Mart 2022

Ganalı 30 yaşındaki katil zanlısı Lawrence Abina, 49 yaşındaki Rita Ellul’u öldürdüğünü itiraf etti. 49 yaşındaki kadın Rita Ellul, 26 Şubat’ta dairesinde ölü bulunmuştu.

Geçtiğimiz ay Gozo’da işlenen kadın cinayeti kurbanı 49 yaşındaki Rita Ellul’un  sorgulanan katil zanlısı cinayeti itiraf etti. Ellul’un katili 30 yaşındaki Ganalı erkek Lawrence Albine’nin kendisini aldattığını düşündüğü için öldürdüğünü öne sürerken bir önceki akşam öldürmeyi düşündüğünü de anlattı.

Polis müfettişi Kurt Zahra, zanlının sorgu odasına girmek için beklerken sigara içerken itirafın kendiliğinden geldiğini söyledi.

Ganalı 30 yaşındaki Lawrence Abina’nın, 26 Şubat 2022’de 49 yaşındaki Rita Ellul’u Triq Dun Frangisk Mizzi’deki dairesinde boğarak öldürdüğünü anlatan Müfettiş Zahra, 112’yi arayanın da Abina olduğunun ortaya çıktığını ve işten geldikten sonra Ellul’u yatağında ölü bulduğunu iddia ettiğini anlattı.

Müfettiş Zahra, ikinci sorgulamayı beklerken Abina’nın bir sigara içmek istediğini ve ardından kendisini aldattığı iddiasıyla Ellul’u öldürdüğünü itiraf ettiğini belirtti. Abina, ayrıca bir önceki akşam onu ​​öldürmeyi düşündüğünü de itiraf etti.

Malta Today

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz