17.9 C
Malta
Perşembe, Mayıs 2, 2024
spot_img
spot_img

Kalkara’da Start-up Festival Malta bugün başlıyor!

Reşit Şahin

13 Ekim 2022

Malta’da geçen yıl yakaladığı başarının ardından bu yıl ikincisi düzenlenen Start-Up Festival Malta bugün başlıyor. Kalkara’daki Villa Bighi’de 13 Ekim (bugün) ve 14 Ekim’de yeni girişimciler, ulusal ve uluslararası melek yatırımcılarla tanışma fırsatı yakalama şansını kaçırmayın.

Malta Enterprise tarafından düzenlenen festival start-up’lar için buluşma yeri olacak. Girişimci olmak hedef olan gençlerle deneyimlerin paylaşılacağı çok sayıda söyleşinin yer aldığı festival bu yıl özellikle çöpçatanlığa ve girişimci olmanın ne anlama geldiğine odaklanacak.

Malta Enterprise’dan Antoinette Cefai “Tomurcuklanan girişimcilere fikirlerini ortaya koymak için potansiyel yatırımcılarla tanışma fırsatı vermek istiyoruz” dedi.

Startup Festival Malta’nın konukları arasında Facebook’un eski Mühendislik Direktörü Bobby Johnson, İngiliz-Güney Afrikalı YouTuber’dan yatırımcı ve seri girişimci Caspar Lee ve Mars City Design’ın Kurucusu ve CEO’su Vera Mulyani yer alacak.

Kalkara’da Villa Bighi’de gerçekleşecek festivale katılacaklar için yemek, müzik ve eğlence de unutulmadı.

Start Up Festival Malta’nın ikincisine katılmak için startinmalta.com adresinden kayıt yaptırabilir katılmak istediğiniz oturumu seçebilirsiniz.

 

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz