18.9 C
Malta
Pazartesi, Mayıs 13, 2024
spot_img
spot_img

Kadın cinayeti zanlısı erkek akıl hastanesine sevk edildi

04 Ocak 2022

Sliema’da genç bir kadını katleden erkek katil zanlısı akıl hastanesine sevk edildi. Hastane sevki ile polis sorgusu bekletilen katil zanlısı Abner Aquilina’nın daha önce sosyal medyadan bir çok kadını taciz ettiği anlaşıldı.

Malta, 29 yaşındaki Polonya uyruklu Paulina Dembska’nın vahşice katledilmesi ile şok yaşadı. Sokak kedilerini beslediği Sliema’daki Independence Gardens’ta öldürülen Dembska’nın katil zanlısı 20 yaşında erkek Abner Aquilina’nın, çocuk suçlu olduğu ortaya çıktı.

Cinayet günü çocuk yaşta işlediği son suçundan dolayı şartlı tahliyede olduğu belirlenen katil zanlısının müfettişlere kendisinin Tanrı’nın emrinde olduğunu  cinayeti “frekansların” emirleri ile hareket ederek işlediğini söylediği öne sürüldü.

Lovin Malta gazetesi, katil zanlısı Aquilina’nın, bir çok kadına geçmişte bulunduğu tacizleri içeren mesajlarına ulaştı. Katil zanlısının tacizini ifşa eden kadınlar mesajların ekran görüntülerini kayıtları ile göstererek, bu taciz konusunu polise iletmiş olduklarını da söyledi.

Polis, dün yaptığı açıklamada, şüphelinin önce bir doktor tarafından görülmek üzere Mater Dei Hastanesine götürüldüğünü ardından akıl hastanesi Mount Carmel Hastanesi’ne sevk edildiğini belirterek sorgulamanın askıya alındığını açıkladı.

Ancak soruşturma devam ediyor ve katil zanlısı ile olay arasında kurulacak bir ipucu aranıyor.

Lovin Malta

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz