16.9 C
Malta
Perşembe, Mayıs 9, 2024
spot_img
spot_img

Jesus: “Taraftar inandığı için beraberliği yakalayabildik”

28 Ekim 2022

Fenerbahçe 3 golle geriye düştüğü maçta teknik direktör Jorge Jesus’un ikinci yarıda yaptığı beş oyuncu değişikliğinin ardından beraberliği yakalayarak grupta liderliğini sürdürdü.

Kadıköy Şükrü Saraçoğlu Stadyumu’nda dün akşam Avrupa’daki temsilcilerimizden Fenerbahçe grupta aynı puana sahip olduğu Fransa’nın Rennes takımı ile karşılaştı.

Maçta ilk yarıda yediği gollerle geriye düşen Fenerbahçe, özellikle taraftarının desteğiyle ikinci yarıda oyuna tamamen hakim olarak beraberliği yakaladı. Son dakikada attığı golle skoru 3-3’e getiren Fenerbahçe grupta Rennes önünde liderliğini sürdürdü.

Fenerbahçe ve Rennes gruplarında üst tura çıkmayı bir önceki maçta garantilemişti. Maçtan sonra teknik direktör Jesus “Biz herhangi bir takıma karşı oynamadık çok iyi bir takıma karşı oynadık. Taraftarın takıma hep inanması gerekiyor bugün de bunu yaptılar” dedi.

“Oyuncuları ve taraftarı tebrik ediyorum. Biz bugün taraftar inandığı için beraberliği yakalayabildik” ifadelerini kullanan Jesus sözlerini şöyle sürdürdü:

“Sadece kazandığı zaman takını alkışlayan taraftar benim için sıfırdır. Her maç eşit olması gerekiyor. Ben buraya bu yüzden geldim. Ben buraya gelirken Fenerbahçe taraftarının takımlarını ne kadar çok sevdiğini bildiğim için geldim.”

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz