14.9 C
Malta
Pazartesi, Mayıs 6, 2024
spot_img
spot_img

İzmir’den Azerbaycan’ın başkenti Bakü’ye yeni uçuşlar başladı!

Türk Hava Yolları’nın alt markası AnadoluJet, Anadolu’nun dünya ile bağlantısını güçlendirme amacıyla İzmir’den Bakü’ye seferlere başladı. 16 Haziran 2023 tarihinden itibaren İzmir Adnan Menderes Havalimanı ile Haydar Aliyev Uluslararası Havalimanı arasında haftada üç gün uçuşlar gerçekleştirilecek.

AnadoluJet’in İzmir-Bakü seferleri hakkında konuşan Türk Hava Yolları Ticaretten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Kerem Sarp, şunları söyledi: “Yeni uçuş noktamızla Azerbaycan ile olan bağlarımızı daha da güçlendirmekten mutluluk duyuyoruz. Türkiye ile Azerbaycan arasındaki ticari ve kültürel dostluğun gelişmesine katkıda bulunurken İzmir-Bakü hattında bu iki ülkeyi birbirine bağlıyoruz.”

Bakü, Kafkasya’nın en önemli kültür ve ticaret merkezlerinden biridir. UNESCO Dünya Mirası Listesi’nde yer alan Şirvanşahlar Sarayı ve Kız Kalesi gibi cazibe merkezleriyle ziyaretçilerini büyülerken, Kobustan Şehri’nde bulunan Tunç Çağı’na ait silah ve süs eşyaları parkı da dikkat çekmektedir. Ayrıca, iyileştirici özelliklere sahip olduğuna inanılan Çamur Volkanları da turistleri ve araştırmacıları cezbetmektedir. Başkent Bakü, AnadoluJet’in misafirperverliğiyle keşfedilmeyi bekliyor.

AnadoluJet’in İzmir-Bakü seferleri hakkında daha fazla bilgi için anadolujet.com adresini ziyaret edebilir veya 0 850 333 2 538 numaralı çağrı merkezini arayabilirsiniz.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz