12.9 C
Malta
Çarşamba, Nisan 24, 2024
spot_img
spot_img

İsviçre Hava Kuvvetleri akrobasi ekibi Malta’ya geliyor!

17 Mayıs 2023

İsviçre Hava Kuvvetleri’nin akrobasi gösteri ekibi Patrouille Suisse, iki yıl aradan sonra 23-24 Eylül’de gerçekleştirileceği duyurulan Malta Uluslararası Hava Gösterisi’ne katılacak. Ekip ilk kez geleceği Malta’da izleyicilere unutamayacakları bir gösteri sunacak.

Malta Uluslararası Hava Gösterisi (The Malta International Airshow) 23-24 Eylül’de dönüyor. Hava gösterisi programının ayrıntıları da belli olmaya başladı. Uluslararası katılımcıların uçuş gösterileri ve akrobatik manevralarının heyecanını yaşamak isteyenlerin buluşacağı etkinlik için katılımcıların duyurulmasına başlandı.

İsviçre Hava Kuvvetleri’nin akrobasi gösteri ekibi Patrouille Suisse ilk kez Malta’ya gelerek izleyiciler ile buluşacak. 1964 yılında kurulan ekip hassas uçuş ve akrobasi manevralarının çarpışı örneklerini izleyicilere sergileyecek.

Altı Northrop F-5E Tiger II savaş uçağından oluşan ekibin pilotları sıkı bir eğitimden geçmiş, eğitimli ve son derece yetenekli profesyonellerden oluşuyor. Ekip çarpıcı görsel efektleri, dinamik uçuşları ve olağanüstü şovmenlikleriyle ünlüdür.

Malta Airshow

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz