18.9 C
Malta
Cumartesi, Mayıs 11, 2024
spot_img
spot_img

İşverenden 25.000 Euro Çaldığı İddia Edilen İşçi Mahkemeye Çıkarıldı

Çarşamba günü, bir inşaat şirketinde nakit ve çek olarak iddia edilen 25.000 Euro’nun çalınmasıyla ilgili olarak bir çalışan mahkemeye çıkarıldı. 47 yaşındaki St. Paul’s Bay sakini Jacob Nori, şirketin inşaat, mühendislik ve konaklama sektörlerinde faaliyet gösterdiği işvereni aleyhine ağır hırsızlık ve hırsızlıkla mücadele suçlarıyla suçlandı. Nori, suçlamaları reddederek suçsuz olduğunu ifade etti.

Savcı Shawn Pawney ve Adalet Bakanlığı avukatı Tilden Tabone, mahkemeye Nori’nin inşaat sektöründe çalıştığını bildirdi. Şirket yöneticisi, güvenlik kamerası görüntülerinde Nori’nin şirket ofislerinden nakit, çek ve diğer eşyaları çaldığını gördükten sonra polisi çağırmıştı.

Paralar, Nori’nin evinde bulundu ve yapılan aramada şirketin ithal ettiği ve sattığı bazı yastık kılıfları ile birlikte ele geçirildi.

Nori’nin avukatı Adriano Spiteri, müvekkilinin sabit bir adrese sahip olduğunu ve delilleri karartma riskinin bulunmadığını belirterek kefalet talep etti. Ancak savcılık, Nori’nin suç kaydının benzer bir suç işleme ve delilleri karartma riskini gösterdiğini savundu, çünkü Nori hala şirkette çalışıyordu.

Mahkeme, kefalet talebini reddetti; bu kararı, sanığın suçladığı şirkette çalışıyor olması ve kız arkadaşının ifade vermesinin beklentisiyle açıkladı. Ayrıca, şirketin üç yöneticisi lehine bir koruma kararı talebi mahkeme tarafından kabul edildi.


Kaynak: Malta Today

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz