20.9 C
Malta
Pazartesi, Nisan 29, 2024
spot_img
spot_img

İki ayrı uyuşturucu baskınında biri kadın üç kişi gözaltına alındı!

23 Nisan 2023

Haz Zabar’da uyuşturucu kaçakçılığıyla ilgili gerçekleştirdiği bir dizi adreste iki erkek birisi kadın üç kişiyi gözaltına aldı. Floriana Polis Karakolu’na götürülen üç kişinin önümüzdeki günlerde mahkemeye çıkarılması bekleniyor.

Polis Trip Santa Marja’daki bir konutta içinde piyasa değeri 8 bin Euro olan kokain olduğundan şüphelenilen birkaç kapsül ve esrar olduğu şüphelenilen bir çanta ele geçirdi. Konuttaki 20 yaşında bir genç kadın ile 25 yaşındaki genç adam tutuklandı.

Marsascala sakini 20 yaşındaki bir genç ise Triq Santa Klara’daki bir konuta düzenlenen polis baskını sonrası tutuklandı. Genç şüpheli ile birlikte yasal sınırı aşan çok sayıda kenevir bitkisi ile bir miktar kenevir ele geçirildi.

İki baskın haricinde polis üçüncü bir baskını Triq ix-Xhajra’daki bir iş yerine gerçekleştirdi ancak bu binada yapılan aramada uyuşturucu ile ilgili herhangi bir madde bulunamadı.

Polis tarafından tutuklanan üç kişi daha fazla soruşturma için Floriana Polis Merkezi’ne götürüldü ve önümüzdeki günlerde mahkemeye çıkarılması bekleniyor.
TVM

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz