14.9 C
Malta
Cumartesi, Nisan 27, 2024
spot_img
spot_img

Ahmediye Müslüman Cemaati, gönüllü yardım kurumu Peace Lab’a hediye paketleri takdim etti

24 Aralık 2020 / Malta

Malta’daki Ahmediye Müslüman Cemaati ve Cemaat Lideri İmam Laiq Ahmed Atif, Hal-Far’daki Peace Lab adlı yardım kurumuna hediye paketleri takdim etti. Paketleri kurumun kurucusu Rahip Dijonisju Mintoff kabul etti. Peace Lab, Malta’da yaşayan göçmenlere barınma, eğitim ve iş bulma konusunda yardım sağlayan gönüllü bir kuruluş.

İmam Atif, Peace Lab’a gittiğinde çok huzurlu hissettiğini, yardım kurumunun sakinleriyle destek ve dayanışma içerisinde oldukları için çok memnun olduğunu ifade etti.

Cemaat Lideri, Peace Lab sakinleriyle ile konuşurken çevrenin düzenli ve temiz tutulmasında herkesin rol almasının önemli olduğunu belirtti. İmam Atif, “Yaptığı iş için minnettar olmak dini görevimiz olmalıdır. İslam, hemcinslerine minnettar olmayan kimsenin Yaratıcısına minnettar olamayacağını söyler.” dedi.

Rahip Mintoff’un göçmenlere verdiği desteğin uzun yıllardır sürdüğünü belirten İmam Atif ayrıca tüm Peace Lab sakinlerinin Rahip Mintoff’a şükran duymalarını gerektiğini belirtti.

Peace Lab kurucusu Rahip Dijonisju Mintoff, Ahmediye Müslüman Cemaatini memnuniyetle karşıladı ve bu asil jest için minnettarlığını ifade etti.

 

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz