12.9 C
Malta
Cuma, Nisan 19, 2024
spot_img
spot_img

Gurbetçilerin en şikayetçi oldukları havayolu şirketi Pegasus!

8 Ekim 2022

Avrupa’da yaşayıp yaz aylarında Türkiye’ye gelen yüzbinlerce gurbetçinin yaptığı değerlendirme sonuçlarına göre en çok eleştirilen havayolu şirketi Pegusus Airlines oldu. Özellikle uçak konforu konusunda eleştirilen Pegasus, sık rötarlarla da eleştirildi.

Turizmavrupa gazetesi okurlarından gelen şikayetleri değerlendirerek okuyucularının Türkiye’ye seyahatlerde  en çok eleştirilen havayolu şirketini Pegasus Airlines oldu.

Pegasus uçakları, özellikle uçak içi konforun çok iyi olmamasından bacak mesafesinin darlığından ve uçuşlarda sık sık rötar yaşanmasından şikayet edildi.

İkinci sırada Türk Hava Yolları şikayetleri yer aldı. THY en çok bilet fiyatlarının yüksekliğinden şikayet edilirken kalite ve konfor bakımından ise olumlu puan aldı.

Havayolu şirketleri arasında daha az şikayet ulaşan şirketler arasında Sunexpress ve Corendon yer aldı. Gazete okuyucuları fiyatların bu iki şirkette de yüksek olduğunu belirtse de özellikle uçak içi konfordan memnun olduklarını aktardı. Ayrıca uçakların çoğunlukla zamanında kalkması da olumlu olarak değerlendiriliyor. Ancak eleştirilen bir konu ise, uçak içinde her şeyin paralı sunulması.

Turizm Avrupa

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz