26.9 C
Malta
Cumartesi, Mayıs 18, 2024
spot_img
spot_img

Għajn Tuffieħa Avrupa’nın En Güzel Plajı Seçildi!

Malta turizminde muhteşem bir başarı! Għajn Tuffieħa plajı, Avrupa’nın en güzel plajı seçilirken, Malta ise kıtanın en iyi üçüncü destinasyonu olarak seçildi.

Dünya çapında bir milyondan fazla gezginin katılımıyla düzenlenen Avrupa’nın En İyi Destinasyonu (EBD) yarışmasında, Malta’nın göz bebeği Għajn Tuffieħa zirveye oturdu. “Elma Gözü” anlamına gelen Għajn Tuffieħa, Avrupa Komisyonu tarafından sürdürülebilir turizme verdiği önem nedeniyle takdir edildi ve adayı EBD sıralamasında en üst sıraya taşıdı.

EBD jürisi, Mellieħa yakınlarında bulunan ve Avrupa Komisyonu tarafından sürdürülebilir turizm taahhüdüyle ödüllendirilen muhteşem sahil kasabasının yanında yer alan Għajn Tuffieħa koyu için şu ifadelere yer verdi: “Muhteşem kayalıkları, kumsalı ve masmavi bayrağıyla Malta tatiliniz için mükemmel bir plaj seçeneğidir. Plaj yüksek temizlik ve hizmet standartları sunarken, restoran ve büfelerle de donatılmıştır.”

Malta, 500 destinasyon arasından yapılan değerlendirmede Marbella ve Monako’nun ardından Avrupa’nın ziyaret edilecek en iyi üçüncü destinasyonu olarak seçildi.

EBD jürisi, Malta hakkında şunları söyledi: “Malta, su sporları, yürüyüş, bisiklet, ata binme, kürek, şnorkel gibi benzersiz deneyimler yaşamak için kesinlikle mükemmel bir destinasyondur. Bütün bunlar yetmezmiş gibi, Malta’nın anakarasında konaklamanız sırasında hoş bir değişiklik olabilecek ya da kendi başına alternatif bir destinasyon sunan Gozo ve Comino adaları da bulunuyor.”

Bu muhteşem başarı, Malta’nın turizm alanındaki çalışmalarının ve doğal güzelliklerinin uluslararası alanda takdir görmesini sağlıyor. Gönül rahatlığıyla söyleyebiliriz ki Malta, unutulmaz bir tatil için kusursuz bir seçenek!

Kaynak: Lovin Malta

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz