21.9 C
Malta
Salı, Mayıs 7, 2024
spot_img
spot_img

Fenomen olmaya çalışan şırdancı THY’nin kara listesine girdi

Türk Hava Yolları (THY), uçakta tişörtünün içinden çıkardığı şırdanı yiyen ve sosyal medyada fenomen olmaya çalışan Mehmet Sur’u kara listeye aldı.

Şahsın, uçakta gerçekleştirdiği şırdan ve limon gösterisini içeren video büyük tepki topladı. Sur, THY ile 6 ay boyunca seyahat edemeyecek.

Mehmet Sur, “Şırdancı Mehmet” olarak bilinen ve fenomen olma çabasında olan bir isim. Son seyahatinde, 15 Haziran tarihinde İstanbul’dan Gaziantep’e THY uçağıyla yolculuk yaptı.

Uçuş sırasında yapılan yemek servisinden sonra Sur, tişörtünün içinden çıkardığı şırdanı yedi. Sur’un uçağa şırdanları vücuduna gizlice sakladığı ortaya çıktı. Ayrıca, tişörtünün içinden limon da çıkardığı görüldü. Şahıs, şırdanları naylona sarılı halde tişörtünün içinden çıkarırken, bu şırdanları yerken çekilen görüntüler sosyal medyada yayımlandı.

Söz konusu video, mide bulandırıcı olarak nitelendirilen hareketiyle tartışmalara yol açtı ve tepkileri beraberinde getirdi.

Görüntülerin sosyal medyada hızla yayılması üzerine, THY marka değerinin zarar gördüğü gerekçesiyle harekete geçti ve Mehmet Sur’u kara listeye aldı.

Mehmet Sur, önümüzdeki 6 ay boyunca Türk Hava Yolları’ndan bilet satın alamayacak. THY, bu adımla uygunsuz davranışları olan yolcuların markasına zarar vermesini önlemeyi amaçlıyor.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz