22.9 C
Malta
Cuma, Mayıs 10, 2024
spot_img
spot_img

Evsiz ve işsiz genç hapse girmek için suç işledi!

16 Nisan 2023

St Venera’daki bakanlık binasındaki güvenlik kameralarını kırmakla mahkemeye çıkarılan evsiz 24 yaşındaki Nathan Camilleri mahkemede iş bulamadığını, yardım alamadığını, yiyecek ve barınacak evi olmadığını belirterek kendisi için en iyisi çözümün hapse girmek olduğunu söyledi.

Geçtiğimiz Cuma günü St Venera’daki Ulaştırma, Altyapı ve Sermaye Projeleri Bakanlığı güvenlik görevlisinin bir gencin bakanlık binasına monte edilmiş güvenlik kameralarını kırdığını bildirdiğini aktaran polis müfettişi aynı gencin bakanlık binası yakınlarında olduğu haberi üzerine polisin genci tutukladığını aktardı.

24 yaşındaki evsiz Nathan Camilleri polisin kameraları neden kırdığı sorusuna “iş bulmakta güçlük çektiğini, yiyeceği ve oturacak yeri olmadığını ve ayrıca çalışan kuruluşlardan herhangi bir yardım bulamadığını söyledi.

Genç evsiz Camilleri yaşadığı koşullar altında kendisi için en iyi çözümün hapse girmek olduğunu düşündüğünü ifade ederken Camilleri’nin avukatı Christopher Chircop kefalet talebinde bulunmadı ancak Mahkeme’den Corradino Islahevi Müdürüne, gencin davası görülene kadar gerekli yardımın verilmesini tavsiye etmesini talep etti.

Sanık avukatının bu talebine iddia makamı itiraz etmeyerek sanığa yardım verilmesini kabul etti. Yargıç Bartola talebi kabul ederek Cezaevi Müdürü’nü sanığa karşılaştığı sorunları çözmek için tüm yardımı sağlamasını tavsiye etti.

TVM

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz