20.9 C
Malta
Pazartesi, Mayıs 20, 2024
spot_img
spot_img

ESC Group’un merkez ofis açılışına siyasilerden büyük ilgi

ESC Group Malta’daki yeni merkez ofisini açtı.

ESC Group, yeni merkez ofisini Malta Başbakanı Robert Abela’nın katılımıyla resmi olarak açtı.

Açılış törenine Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Aaron Farrugia, Parlamento üyesi Cressida Galea, Valletta Büyükelçisi Erdeniz Şen ve Malta inşaat sektöründen önemli isimler de katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Başbakan Abela, ESC Group’un Malta’ya olan yatırımının ülkenin ekonomik gelişimi için önemli bir katkı olduğunu söyledi. Abela, şirketin Malta ve Gozo’daki çeşitli inşaat projelerine dahil olduğunu ve bunların Malta halkının yaşam kalitesini artırmaya yönelik olduğunu belirtti. Abela, ESC Group’un faaliyetlerini desteklemeye devam edeceklerini ifade etti.

ESC Group’un kurucusu ve direktörü Kor Kurt Akın da bir konuşma yaparak şirketin vizyonu ve misyonu hakkında bilgi verdi. Akın, ESC Group’un Türkiye’den gelen bir şirket olarak Malta’ya güvendiklerini burada iş hacimlerini artırmak için çalıştıklarını dile getirdi. Akın, şirketin kaliteli hizmet anlayışı ve sosyal sorumluluk bilinciyle hareket ettiğini vurguladı.

Valletta Büyükelçisi Erdeniz Şen de törende bir konuşma yaparak ESC Group’un Türk-Malta işbirliğine katkısını övdü. Şen, şirketin başarısının Türkiye’nin uluslararası alanda güçlü bir aktör olduğunu gösterdiğini söyledi.

Törenin ardından Başbakan Abela ve diğer davetliler, şirketin yeni ofisini gezdi ve çalışanlarla tanıştı. ESC Group’un kurucuları Kor Kurt Akın ve James Fenech, Başbakan Abela’ya Paşabahçe Zevk-i Selim koleksiyonundan bir vazo hediye etti. Bu vazo, tezhip ve hat sanatının zarif bir örneği olarak dikkat çekti.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz