17.9 C
Malta
Cumartesi, Nisan 27, 2024
spot_img
spot_img

Eriksen Danimarka Milli Takımı’na golle döndü

27 Mart 2022

EURO 2020’de Finlandiya maçında dakikalarca kalbi duran Danimarkalı futbolcu Chirstian Eriksen, oyuna sonradan girdiği Hollanda maçında topla ilk buluşmasında golünü atarak milli takıma masalsı bir dönüş yaptı.

Danimarka ve Hollanda hazırlık maçında karşı karşıya geldiği maç muhteşem bir dönüşe tanık oldu. Skorla ilgili değildi bu dönüş, maç esnasında kalbi dakikalarca durmuş ve kalp masajı ile hayatta tutularak hastaneye kaldırılmış bir futbolcunun dönüşü oldu.

Avrupa Futbol Şampiyonası EURO 2020’de Finlandiya Danimarka maçının 42. dakikasında Danimarkalı futbolcu Christian Eriksen kalp krizi geçirdi. Taç çizgisi yanında yaşanan olay şok etkisi yarattı.

Sahada 20 dakika kalp mesajı uygulandıktan sonra hastaneye kaldırılan Eriksen olaydan 9 ay sonra Danimarka Milli Takım formasına kavuştu. Hollanda ile hazırlık maçında oyuna sonradan giren Christian Eriksen iki dakika sonra golünü attı.

Attığı gol sonrası büyük sevinç yaşayan 30 yaşındaki futbolcu Chirstian Eriksen Brentford formasıyla futbola dönüş yapmıştı.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz