18.9 C
Malta
Cumartesi, Nisan 27, 2024
spot_img
spot_img

ECO Festival Barrakka Gardens’da bugün başladı.

16-17-18 Haziran tarihlerinde, 10.00 -23.30 saatleri arasında Valletta’daki Upper Barrakka Gardens’da gerçekleşecek olan Eco Festival, çevresel sürdürülebilirlik ve iklim eyleminin coşkuyla kutlandığı bir etkinlik olarak sizi bekliyor.

Bu etkinlik, insanları ve aileleri gezegenimizi korumanın ve daha sürdürülebilir bir yaşam sürmenin önemi konusunda ilham alıp eğitilmesi amacıyla tasarlandı.

Eco Festival’de, çeşitli sürdürülebilir ürün ve hizmetler sunan canlı bir çevre dostu pazar yerine rastlayacaksınız. Giyim, aksesuar, ev eşyaları, güzellik ürünleri ve sağlık hizmetleri gibi birçok alanda sürdürülebilir ürünleri bulabileceksiniz. Ayrıca sürdürülebilir moda ve Bluetech gibi konuları kapsayan bilgilendirici konuşma ve atölyelerden faydalanarak kendinizi geliştirebilirsiniz.

Ailelerin ve çocukların da keyif alabileceği birçok eğlenceli ve eğitici etkinlik mevcut. Çevre dostu sanat atölyelerine katılabilir, geri dönüşüm etkinliklerine katılarak doğa dostu bir oyunun parçası olabilirsiniz. Ayrıca nesli tükenmekte olan türler hakkında bilgi sahibi olabileceğiniz interaktif bir oyuna da katılma şansınız var.

Eco Festival’de yerel tedarikçilerden elde edilen lezzetli ve sağlıklı bitki bazlı yiyecek seçenekleri de sizi bekliyor. Etik ve sürdürülebilir uygulamalara odaklanan yiyecek satıcıları, bedeninizi ve gezegeni beslemek için çeşitli seçenekler sunuyor.

Festival boyunca müzik ve topluluk atmosferi sizi saracak. Yerel müzisyenlerin çeşitli performansları eşliğinde dans edebilir, rahatlayabilir ve festivalin keyfini çıkarabilirsiniz.

Eco Festival’e katılarak çevresel farkındalığı artırabilir, etkimizi azaltmanın yeni yollarını öğrenebilir ve olumlu değişiklikleri birlikte kutlayabiliriz.

Bu aile dostu, evcil hayvan dostu ve vegan dostu etkinliğe giriş ücretsizdir. Malta ve İtalya’dan 40 çevre dostu markanın yer aldığı festivalde, konuşmalar, atölyeler ve çocuk etkinlikleri gibi birçok aktivite mevcut. Ayrıca müzik ve eğlence de unutulmamış, festival alanında yerel sanatçıların performanslarıyla keyifli bir zaman geçirebilirsiniz.

Eco Festival, Malta’da faaliyet gösteren Eco Market tarafından düzenlenen bir Erasmus+ Projesi olup, Scie Eventi (Catania) ile işbirliği içinde gerçekleştirilmektedir.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz