21.9 C
Malta
Çarşamba, Mayıs 15, 2024
spot_img
spot_img

Dembska cinayetinde olay anına tanık biri çıktı

22 Ocak 2022

Katil zanlısı Abner Aquilina’nın, Paulina Dembska’yı tecavüz ederek öldürdüğü ana tanık bir erkek olduğu ortaya çıktı. Aquilina mahkemede cinayet sabahına dair ayrıntılardan bahsederek “şeytan bana bir şey yapmamı söyledi” ifadesini sürdürdü.

Malta Sliema’daki parkta öldürülen genç kadın Paulina Dembska’nın tecavüz edilerek öldüren 20 yaşındaki erkek Abner Aquilina’nın yargılanmasına devam edildi.

Karantina altında olduğundan dün görülen duruşmaya görüntülü katılan katil zanlısı Aquilina, Dembska ile konuşup konuşmadığı sorulduğunda mahkemede onunla ilgili bir şey duymak istemediğini söyledi.

Adım adım akıl sağlığı savunması

2 Ocak sabahı başka bir kadını kiliseye kadar takip ettiğini söyleyen Aquilina, kısa boylu beyaz ceket giyen kadının kendisini farkettiğini ve oradan aceleyle ayrıldığını anlattı.

Kendisini filmi de olan distopik roman ‘A Clockwork Orange’daki ana psikopat ile özdeşleştirdiğinden bahseden katil zanlısı Aquilina, aynı zamanda kökten dinci Aşk Nehri (River Of Love) ile olan bağlantısından da bahsetti.

Katil zanlısı “Bir şeytan bana bir şey yapmamı söyledi” diyerek Dembska için “onu o kadar incitmek istememiştim” ifadelerini kullandı.

Cinayet anına tanık çıktı

Mahkemede en önemli ayrıntı cinayet anına bir erkeğin tanık olduğu ortaya çıktı. 2 Ocak sabahı erken saatlerde Sliema gezinti yolunda yürüdüğü sırada bordo bluz giyen bir adamın aşağı yukarı hareket ettiğini gördüğünü anlatan tanık, adamın kendi kendine şınav çektiğini düşündüğünü söyledi.

Adamın altında bir çift kadın bacağı farkettiğini anlatan tanık, adamın pantolonunu indirdiğini de anlatarak o sırada kulaklıktan müzik dinlediğini iyi duyamadığını söyledi.

Lovin Malta

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz