18.9 C
Malta
Pazar, Nisan 28, 2024
spot_img
spot_img

Connexion Dans Okulu’nda çocuklar için dans ve jimnastik dersleri başlıyor

29 Ocak 2022

Sliema’da faaliyet gösteren Connexion Dans okulu Şubat ayından itibaren çocuklar için dans ve jimnastik dersleri de vermeye başlayacak. 2020 Eylül ayından itibaren faaliyette olan dans okulunda geçtiğimiz bir buçuk yılda yetişkinler için Salsa, Bachata, Kizomba gibi Latin dansları dersi verilen okulda çocuk dansı eğitimini Salvador Famoso Rodriguez ve jimnastik eğitimini ise Muharrem Kılıç verecek.

Çocukların gelişimine katkıda bulunmak üzere faaliyetlerine çocuk dansı ve jimnastik dersleri ekleyen Connexion Dans Okulu Sliema’da faaliyet gösteriyor. Connexion Dans okulunda artık dans ve jimnastik ile beraber haftada 4 saat çocuk sınıfı bulunmaktadır.

Genel yaş aralığı 4-11 yaş arası olan çocuklar için sınıflar da yaş gruplarına göre ayrılıyor.

Connexion Dans Okulunun çocuk sınıflarında eğitmen Salvador Famoso Rodriguez dans dersi ve Muharrem Kılıç ise jimnastik derslerini verecek. Küba’da eğitimini tamamlayarak çocuk gelişimi ve dans teknikleri konusunda önemli tecrübeleri kariyerine eklemiş olan Rodriguez, aynı zamada yetişkinler için Küba sitili Salsa dersleri de vermektedir.

Çeşitli spor dallarıyla amatör ve profesyonel olarak ilgilenen jimnastik egitmeni Muharrem Kılıç ise Spor Bilimleri Fakültesi ve Sağlık Bilimleri Yüksek Okulu’nda eğitim aldı.

Spor kariyeri boyunca, insan kas ve iskelet anatomisine karşı meraklı olduğunu belirten Kılıç, antrenörlük kariyeri boyunca, 36 aylık bebek gruplarından başlamak üzere 60’lı yaşlardaki erişkin bireylere kadar uzanan çeşitli yaş gruplarına eğitim vermiştir.

Dans egitimi alan çocukların kendine güven duygusu oluşturduğunu ve yeni arkadaşlar edinip sınıf içerisinde sosyalleşmeye büyük katkı sağladığını vurgulayan Connexion Dans Okulu’nda çocuklar dans eğitimi yanında nefes teknikleri, denge ve dayanıklılık, esneklik, koordinasyon gibi temel çalışmalar yapılmaktadır.

Uzman eğitmenler Salvador Famoso çovuk dansı ve Muharrem Kılıç jimnastik dersi eşliğinde çocuklara en iyi şekilde rehberlik edilecek olan dans okulunun ücretleri ise aylık sınırsız derse bir çocuk için 45 Euro ancak bir aileden iki kardeş sınırsız derse katılım paketi alırsa bir çocuk için 39 Euro ödenecek.

Günlük hayatın stresinden biraz olsun uzaklaşmak, sosyalleşmek yeni bir hobi edinmek ve gerçekten eğlenmek isteyenleri Connexion Dans Okulu kayıt için bekliyor.

Ayrıntılı bilgi için: Serap Ta

Telefon: 7953 1737

 

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz