14.9 C
Malta
Cuma, Mart 29, 2024
spot_img
spot_img

Çevrimiçi Türkçe öğrenmek için son başvuru 28 Mayıs!

12 Mayıs 2023

Yunus Emre Enstitüsü’nün çevrimiçi Türkçe derslerine son başvuru tarihi 28 Mayıs 2023. Haftada 2 gün, 2 saat tamamı 36 veya 72 saatlik kurslara katılmak için internetinizin olması yeterli.

Yunus Emre Enstitüsü’nün Türkçe öğrenme talebini karşılamak için düzenlediği online Türkçe kursları her yaştan katılımcıya açık ve tamamen ücretsiz düzenleniyor.

Enstitünün birçok ülkede eğitim programları ile kursun olmadığı ülkelerde Türkçe öğrenmek isteyen ancak imkanı olmayan kişilere ulaştığı çevrimiçi kurslarına son kayıt tarihi 28 Mayıs 2023 olarak açıklandı.

Yunus Emre Enstitüsü dünya genelinde çevrimiçi Türkçe kursları düzenliyor. Çevrimiçi kurslarla hem Enstitünün çok sayıda ülkedeki örgün eğitim programları devam ediyor hem de daha önce Türkçe kursu açılmayan ülkelerde binlerce kişiye ulaşılıyor.

Ayrıca bu sayede Türkçe kursuna gitme imkânı bulmayan fakat Türkçe öğrenmek isteyen kişilere de ulaşılmış oluyor.

Learnturkish.com’da tamamen ücretsiz Türkçe kurslarına kayıt olmak yeterli. Sanal sınıflarda deneyimli  öğretmenler ile çevrimiçi Türkçe öğrenme imkanı için https://turkce.yee.org.tr/en/cevrim-ici-kurslara-basvur-en.html adresinden kayıt olabiliyor ve Enstitü’nün sitesinde kendi kendine Türkçe öğrenmek gibi bir çok olanaktan faydalanabiliyorsunuz.

turkce.yee.org.tr

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz