16.9 C
Malta
Pazar, Nisan 28, 2024
spot_img
spot_img

Cem Yılmaz: “Hayat pahalığından şikayet etmeyen ya hırsızdır ya deli”

07 Şubat 2022

Ünlü sanatçı Cem Yılmaz Türkiye’deki hayat pahalılığıyla ilgili Twitter hesabından dün peş peşe paylaşımlar yaptı. Ünlü komedyen Cem Yılmaz “Bence hayat pahalılığından yakınmayan biri, ya hırsızdır ya deli” ifadelerini kullandı.

Türkiye’de artan fiyatlara karşı tepkiler toplumun her kesiminden geliyor. Özellikle elektriğe yapılan zamdan sonra ünlü sanatçılar dahil bir çok insan fatura tutarına büyük tepki gösterdi.

Son olarak ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın hayat pahalılığıyla ilgili Twitter hesabından yaptığı paylaşımlar çok dikkat çekti.

Cem Yılmaz ilk olarak “Eskiden şey vardı, ödediğiniz vergiler size yol, su, elektrik olarak geri dönüyor!! Bir çok giden memnun ki yerinden, cck seneler geçti dönen yok seferinden. Bence hayat pahalılığından yakınmayan biri, ya hırsızdır ya deli. İyi günler.” paylaşımını yaptı.

Ardından “Otomobil Avrupada bu kadarken bizde niye bu kadar diyosun , “e var ki alıyon” diyo …lan hersey bu kadar pahalı olmasa sen de alıcan. Herseyi simit üzerinden konuşmaktan zaten şüphelenmek lazım. “Bari simit pahalı olmasın“ diye ideal mi olur. Peh!” ifadelerini kullanarak ikinci twitini attı.

“işine bak Ceeam ! Bakıyorum zaten kurumlar vergimi gecen hesapladıık da o yüzden konuşuyorum…yoksa biz de mi “Simit çok pahalı yaa “ diyip sıramızı savalım mı ? Memleket diyorum …zengin …zengin ! Yalnızca bizim haberimiz yok ! Misal hava 32 derece hissedilen 18 gibi düşün.” İfadeleri ile paylaşımına devam eden Cem Yılmaz, son olarak bir deve resmi eşliğinde

“Abi her şey düzgün, sen abartıyorsun” sözleri ile son paylaşımını yaptı.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz