20.9 C
Malta
Cuma, Mayıs 17, 2024
spot_img
spot_img

Büyükelçi Şen, Tava Terrace ve Öz Sofra’yı Ziyaret Etti

T.C. Valetta Büyükelçisi Erdeniz Şen, Malta’da bulunan Türk restoranları ve işletmelerini ziyaret ederek Malta’daki Türk işletmelerini desteklemeye devam ediyor.

Sayın Büyükelçi Erdeniz Şen, dün, Tava Terrace restoranında yemek yedi ve yemeklerin kalitesinden memnuniyetini dile getirdi.

Büyükelçi Şen’in Malta’daki Türk restoranlarından Tava Terrace ile ÖzSofra ve Türk işletmelerinden Öz Sofra Market ile Mr. Barber’e yaptığı nezaket ziyareti, T.C. Valetta Büyükelçiliği sosyal medya hesaplarından şu sözlerle paylaşıldı.

“Malta’daki Türk restoranlarından Tava Terrace, Öz Sofra Kebab ile Türk İşletmeleri Öz Sofra Market ve Mr. Barber’i ziyaret ettik. Birbirinden leziz Türk yemekleri ve güzel Türk ürünlerinden gurur duyduk. Nazik evsahipliğine teşekkür ederiz.

Ambassador Şen visited Turkish restaurants Tava Terrace and Oz Sofra Kebab, Oz Sofra Balkan and Turkish Food Store and Mr. Barber, whis is another Turkish enterprise in Malta. Proud to taste most delicious Turkish dishes and see beautiful Turkish products.”

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz