15.9 C
Malta
Pazartesi, Mayıs 6, 2024
spot_img
spot_img

Büyükelçi Kıratlı 19 Mayıs’ta gençleri ağırladı

Ziyahan Albeniz/Malta

20 Mayıs 2022

Türkiye’nin Malta Valletta Büyükelçisi Kerem Kıratlı, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nda Ta’ Xbıex’deki büyükelçilik konutunda gençleri ağırladı.

Konsolosluğun çağrısı üzerine etkinliğe katılmak üzere başvuran 20 genç, 19 Mayıs 2022 saat 15.30’da Ta’ Xbiex’de bulunan büyükelçilik konutunda bir araya geldi.

Öğrenci ve çeşitli meslek gruplarından Malta’da yaşayan gençleri konut girişinde Büyükelçi Kerem Kıratlı ve konsolosluk çalışanları karşılayarak, gençlerin bayramlarını tebrik etti.

Büyükelçilik konutunun denize nazır balkonunda devam eden etkinlikte, gençlerin kendilerini tanıtmalarının ardından Büyükelçi Kıratlı da kendisi ve elçilik çalışanlarını tanıttı.

Büyükelçi Kıratlı Malta’da hakkındaki görevini, görev aldığı diğer ülkeler ile ilgili bilgileri gençlerle paylaştı. Gençlerin Malta ve Türkiye ilişkileri konularındaki sorularını cevaplayan Kıratlı gençlerin katılımından duyduğu memnuniyeti belirterek; büyükelçiliğin her türlü öneri ve işbirliğine açık olduğuna hususi bir vurgu yaptı.

İkramlarla devam eden etkinlik süresince katılımcı gençler, büyükelçi Kıratlı’yı ve elçilik personelini yakından tanıma fırsatı yakaladılar.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz