18.9 C
Malta
Cumartesi, Nisan 20, 2024
spot_img
spot_img

Bütçede yeni bir vergi olmayacak, destekler sürecek!

24 Ekim 2022

Başbakan Robert Abela, gelecek yıl için planlanan bütçenin ailelerin yaşam kalitesine odaklanıp işletmeleri desteklemeye devam edecek bir bütçe olduğunu söyledi. Başbakan bütçede yeni bir vergi olmayacağını da belirtti.

Malta Başbakanı Robert Abela, Naxxar’da yaptığı siyasi toplantıda 2023 yılı bütçesine değindi. Gelecek yıl için sunulan bütçenin sürdürülebilir bir planın parçası olduğunu söyleyen Başbakan Abela, bütçenin ailelerin yaşam kalitesine odaklanacak ve işletmeleri destekleyecek bir bütçe olduğunu açıkladı.

Hükümetin geçmişteki adaletsizlikleri ele almaya devam ettiğini, yeniden vergi iadesi çekleri ve ek geçim çekleri düzenlediğini, maaşları artırdığını, devlet formülerindeki ilaçları artırdığını ve herkes için ücretsiz toplu taşımayı getirdiğine dikkat çekti.

Avrupa ülkelerindeki enerji piyasasının bozulduğunun net bir şekilde ortaya çıktığını ve Avrupa Konseyi’nde ilk kez tüm ülkelerin vatandaşlara yapılacak en büyük yardımın enerji fiyatı olması gerektiği konusunda mutabık kaldığını belirten Başbakan Abela, hükümet olarak enerjide sabit fiyat aslında bu zirvede Avrupalı ​​liderler arasında daha iyi fiyatlar elde etmek için ortak enerji alımı için varılan anlaşmaya atıfta bulundu.

Başbakan Abela, bütçede yeni bir vergi olmayacağını herkes için adil, en çok ihtiyaç duyanlara desteklerin artırılacağını söyledi.

TVM

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz