17.9 C
Malta
Pazartesi, Mayıs 6, 2024
spot_img
spot_img

Bu gece boyunca üç Heritage Malta alanı, ücretsiz girişle ziyaretçilerini ağırlayacak!

Valletta’da 7 Ekim 2023 Cumartesi günü gerçekleşecek olan Notte Bianca etkinliği için heyecan dorukta! Bu özel gecede üç Heritage Malta alanı, ücretsiz girişle gece boyunca kapılarını ziyaretçilere açacak.

The National Museum of Archaeology ve MUŻA – the Malta National Community Art Museum, 18:00’den gece yarısına kadar ziyaretçilere ev sahipliği yapacak. Grand Master’s Palace and Armoury ise 22:30’a kadar gezi fırsatı sunacak.

İlk olarak, ziyaretçiler Malta’nın tarih öncesi ve erken tarihini yansıtan eserlerle unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayacaklar. Bu eserler, Malta’nın Neolitik döneminden (MÖ 5900-2500) erken Fenike dönemine (MÖ 8. yüzyıl) kadar uzanan zengin bir tarihi yansıtıyor.

MUŻA ise 14. yüzyıldan 21. yüzyıla kadar uzanan çeşitli sanat eserlerini bünyesinde barındırıyor. Notte Bianca kapsamında, ziyaretçiler müzenin koridorları ve galerileri çevresinde özel bir deneyime katılma fırsatı bulacaklar.

Son olarak, yeni başkentte inşa edilecek olan Grand Master’s Palace and Armoury, bu geceyi renklendirecek. Heritage Malta’nın en büyük projelerinden biri olan bu yapı, ziyaretçilerini ağırlayacak ve tarihi bir yolculuğa çıkaracak. Bu eşsiz deneyimi kaçırmayın!

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz