16.9 C
Malta
Pazartesi, Nisan 29, 2024
spot_img
spot_img

Bolt, kan bağışlamak isteyenlerin ulaşımını ücretsiz sağlayacak!

1 Haziran 2023

Malta’da hizmet veren taksi şirketi Bolt kan bağışçılarını kan vermek istediklerinde kan bankasına gidip gelmelerini yıl sonuna kadar ücretsiz olarak sağlayacak.

Kan bağışçıları kan vermek için artık ücretsiz olarak taksi hizmetinden faydalanabilecek. Taksi şirketi Bolt, ulusal kan merkezine gidip kan bağışlamak isteyen bağışçıların gidiş gelişlerini ücretsiz şekilde karşılayacak.

Kan sıkıntısına karşı kan bağış merkezlerine ücretsiz ulaşım sağlanması sorunu çözmenin bir yolu olarak gördüklerini belirten Bolt Malta Müdürü Ryan Mahoney “Kan kıtlığının insanların yaşamları üzerinde yaratabileceği korkunç sonuçları anlıyoruz. Bu hayat kurtaran eyleme daha fazla kişiyi katılmaya teşvik etmeyi amaçlıyoruz” dedi.

Kan bağışçıları bu hizmetten yararlanmak için kan bankasını aramaları yeterli olacak. Kan merkezi bağışçının gidiş gelişini organize edecek.

Hizmet ücretsiz olarak sunuluyor. Böylece kan bağışı sonrası baş dönmesi halinde eve gitmeleri konusunda bağışçılar endişelenmeyecek. Ayrıca araç park yeri bulmak ve park etmek gibi sıkıntılı durumları da yaşamamış olacaklar.

Kan merkezi direktörü Monique Debattista “Bağışçılar sık sık araba kullanma ve park etme sorunları hakkında yorum yapıyor. Bu girişim kesinlikle buna hitap edecek.

Time Of Malta

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz