20.9 C
Malta
Çarşamba, Mayıs 15, 2024
spot_img
spot_img

Bir Yolcu, Otobüs Şoförüne Saldırdı

Cumartesi günü Malta’da bir yolcu, öfkeyle otobüs şoförüne hakaret ederken camı kırdı ve diğer yolcuların kaydettiği bir video olayı ortaya çıkardı.

Videoda, adam hem Maltaca hem İngilizce küfür ederek otobüs şoförünü taciz ederken görülüyor ve aracın durmasını talep ediyor. Öfkesini kontrol edemeyen yolcu, aralarındaki alanı engelleyen bir pleksiglas penceresine vuruyor.

“Beni nereye götürüyorsun?” diye bağıran adamın öfkesi, diğer yolculara da sıçradı ve onlara “karışmamalarını” söyledi.

Video, yolcunun, otobüsün belirlenmiş durak olan Portes des Bombes’a gelmeden önce indirilmemesi üzerine sinirlendiğini gösteriyor. Ancak video, bu etkileşimi net bir şekilde göstermese de, Malta Kamu Taşımacılığı (MPT) sözcüsü, adamın bir şey atıp ardından camı kırdığını belirtti.

MPT sözcüsü, yolcunun şiddet içeren davranışlarını kınayarak, şoförün olaya doğru şekilde müdahale ettiğini vurguladı. “Sürücü, sadece belirlenmiş otobüs duraklarında durma prosedürünü takip etti” diyen sözcü, sürücünün belirlenmiş duraklarda durma zorunluluğunu hatırlattı.

Olayın incelendiğini ve güvenlik kamerası görüntülerinin bilet kayıtlarıyla birleştirilerek, yolcunun Valletta’da bindiğini doğruladıklarını belirten MPT sözcüsü, olayın polise bildirildiğini ancak polisin olay yerine ulaşmadan önce yolcunun otobüsten ayrıldığını ifade etti.


Kaynak: Times of Malta

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz